Slaveri-fri(!) Choklad
Slaveri-fri choklad, såklart. 


Vi bryr oss lika mycket om att tillhandahålla etiskt framställd choklad som vi gör för att se till att det är en fröjd för smaklökarna! Med detta i åtanke hämtar vi kakaon som används för att göra våra läckra kakor från ett familjeägt företag i Bogota, Colombia som har odlat kakao i över 100 år. De skördar sina egna bönor och arbetar tillsammans med andra kakaobönder för att skapa långsiktiga, hållbara relationer. Detta transparenta tillvägagångssätt från gård till kaka garanterar att varje länk i leveranskedjan vinner värde.

På grund av detta samarbetstänkande har vår kakaoleverantör haft resurserna att investera i lokala samhällsprojekt som att hjälpa till att bygga många skolor. De positiva effekterna av detta kan märkas i hela samhället, eftersom förbättrade inlärningsvillkor är avgörande för att säkerställa att barn har tillgång till den utbildning de förtjänar.

Slaveri och utnyttjande av barn är ett problem som främst är förknippat med Västafrika och i synnerhet Elfenbenskusten och Ghana där större företag köper sina bönor. Tyvärr är detta ett problem som tar år att släcka, men med vår noggranna övervägande av varje länk i vår leveranskedja kan du njuta av vår choklad med gott samvete.

Vi tror att choklad kan göra världen till en bättre plats med rättvisa relationer där alla vinner.
#BEHIP